Selecteer een pagina

Ik help je groeien als ondernemer.

Ik biedt direct toepasbare oplossingen zodat jij blijft groeien met jouw MKB bedrijf.

Schrijf je direct in voor mijn sporadische nieuwsbrief met bruikbare inzicht over sales / groei.

OVER MIJ

De laatste 10 jaar ben ik bezig geweest om mijn skillset in bedrijfsgroei te tweaken. Hierbij heb ik ondertussen miljoenen aan handel heb gedreven in hardware, software en diensten. Dus hetgeen ik over (bedrijfs-) groei heb geleerd komt door met mijn poten in de klei te staan.

Ik ben op dit moment Chief Growth Officer bij clevergig, een SaaS bedrijf met 100+ klanten en 20+ mensen. Daarnaast familieman (verloofde en 3 prachtige kinderen), labradoodle liefhebber en op de vrijdagen druk bezig een portfolio aan online bedrijven en merken op te bouwen.

 

3 MANIEREN HOE IK JE GA HELPEN

 COACHING

Kleine ondernemers in de dienstverlenende sector of een startend SaaS bedrijf help ik vooruit. Mijn kennis en ervaring + jouw gedrevenheid en wilskracht = good stuff.

Let op: beperkte ruimte

HIGH IMPACT DIGITALE CURSUSSEN

Nu in de maak: mijn eerste cursus sales genaamd Sales Operating System. Klik hier om meer te leren, en in te schrijven en op de hoogte te blijven.

GOEDE GROEI

Mijn sporadische nieuwsbrief over sales, persoonlijke en professionele ontwikkeling, bedrijfsgroei, filosofie en het optimaliseren op levensgeluk.

AANMELDEN VOOR MIJN NIEUWSBRIEF?

Schrijf je direct in voor Goede Groei, een sporadische nieuwsbrief met één bruikbare inzicht over sales en groei. Als je het OK vind gaat het soms over persoonlijke en professionele ontwikkeling, filosofie en het optimaliseren op levensgeluk.