Selecteer een pagina

Over mij

– 10 jaar kennis er ervaring in sales en marketing
– Miljoenen aan handel gedreven in hardware, software en diensten.
– Momenteel Chief Growth Officer bij clevergig

clevergig is een SaaS bedrijf met 130+ klanten en zo’n 25 mensen. Ik ben eindverantwoordelijk voor alles wat betreft marketing en sales. Budgetverantwoordelijkheid, sales management, groeistrategie bepalen en implementeren met mijn team, team opbouwen en coachen, experimenten draaien, lead gen, etc. The works, alles zo’n beetje.

Ik ben wat ze noemen een mede-oprichter en betrokken vanaf het moment dat het bedrijf net bestond. Ik ben best trots op wat ik en we tot nu toe hebben bereikt.

De main hustle is clevergig. Hiernaast heb ik veel andere interesses die ik tijdens de vrije vrijdagen (dat ik liefkozend mijn pre-pensioen noem) aan het ontdekken ben. Ik kan namelijk heel moeilijk stil zitten. Andere noemen dat misschien ADHD.. Ik heb een zwak voor (en kennis van) SaaS bedrijven, ik vind het model machtig mooi. Een aantal van mijn levensdoelen: financieel onafhankelijk en zelf dingen bouwen. Hoe kan je dat beter doen dan door een portefeuille van (online gerelateerde) bedrijven op te bouwen? Just saying.

Naast werk moet ik mijn energie kwijt. Daarom ben ik gek op tennis, fitness en ben ik regelmatig te vinden langs de lijn te vinden bij mij één van mij drie kinderen als coach van hockey / voetbal. Ook ben ik secretaris bij Stichting Tumult Abcoude, een dorpshuis vooral gericht op jongeren. Een hele gave, vrij volle planning.

Overigens, deze website stond al een tijdje op stapel om opnieuw te lanceren. Hier is hij dan. Zo gaan die dingen. Ik heb het idee in ieder geval al een tijdje.

Dit verraadt meteen één mijn grootste kwaliteiten, ik ben nieuwsgierig en leergierig. Maar kwaliteiten die doorslaan worden valkuilen: ik vind veel “leuk”. Ik vind heel veel dingen interessant, wil er meer over weten. Daarna belanden ze regelmatig op een alsmaar groeiende stapel van toffe dingen die ik “someday / maybe” ook wel eens wil doen / proberen / uitvinden. Verder ben ik vrij makkelijk in de omgang, heb ik een goede dosis humor, leergierigheid en openheid. Hopelijk zullen kwaliteiten van deze website een aangename ervaring maken.